Garminin nüvifone-puhelimen käyttöliittymästä kuvankaappauksia

Markus Lehtiniitty
3. tammikuuta, 2009 16:50

Garmin on julkaissut tulevan nüvifone-puhelimensa käyttöliittymästä runsaasti kuvankaappauksia verkkosivuillaan. nüvifone on Garminin ensimmäinen puhelin; aiemmin yhtiö on ollut tunnettu lähinnä erillisistä GPS-laitteistaan.
Kuvankaappausten perusteella nüvifonen käyttöliittymä on helposti käytettävissä sormin koskettamalla, sillä kuvakkeet ovat jopa poikkeuksellisenkin suurikokoisia. Kokonaisuutena käyttöliittymä vaikuttaa selkeältä sekä raikkaan tyylikkäältä.
nüvifonea ovat vaivanneet myöhästymiset, jotka ovat johtuneet laitteen sovittamisesta operaattoreiden vaatimuksiin. Tällä hetkellä nüvifonen arvioidaan saapuvan kauppoihin vuoden 2009 ensimmäisellä puoliskolla eli viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. On kuitenkin mahdollista, että nüvifone tulee markkinoille jo aiemminkin vuoden 2009 alkupuoliskon aikana. Joka tapauksessa nüvifonen julkistamisen ja myyntiintulon välinen aika tulee kasvamaan yli vuoden mittaiseksi.
Garminin odotetaan kertovan ensi viikolla Yhdysvaltain Las Vegasissa alkavilla CES-messuilla lisätietoja nüvifonesta.
nüvifonen valmistuksesta vastaa alihankintana Asus. nüvifonen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, kamera, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet sekä luonnollisesti laajat GPS-paikannus- ja navigointitoiminnot.

Alla laaja nüvifonen kuvankaappausten kuvagalleria:

Kotinäyttö

Selain

Kalenteri

Kamera

Navigointi

Google Local -haku

Tuleva puhelu

Viimeisimpien puhelujen listaus

Sähköposti

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.