Nokian Comes with Musicin myynti sujunut "hyvin"

Markus Lehtiniitty
5. tammikuuta, 2009 12:35

Nokian Comes with Music -palvelun myynnin on kerrottu sujuvan "hyvin". Palvelu on toistaiseksi saatavilla vasta Ison-Britannian markkinoilla.
Asiasta kertoi Financial Times Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuon haastattelun yhteydessä. Financial Timesin lähde kommentoi Comes with Musicin tähän astista myyntiä "hyväksi, mutta ei maailmoja muuttavaksi". Kallasvuon mukaan palvelua kohtaan on "paljon kuluttajakiinnostusta".
Comes with Music on tiettyjen Nokia-puhelinten kanssa myytävä palvelu, joka tuo käyttäjälle "ilmaiset" musiikkilataukset Nokian omasta musiikkikaupasta vuoden ajaksi. Palvelun käyttäjä saa pitää vuoden aikana lataamansa kappaleet myös vuoden latausajan päätyttyä. Comes with Music tuo noin 60 euroa lisähintaa verrattuna tavalliseen myyntivarustukseen.
Comes with Music -palvelu on toistaiseksi saatavilla vasta Ison-Britannian markkinoilla suuren Carphone Warehouse -ketjun kautta. Palvelua on myyty 5310 XpressMusic ja N95 8GB -mallien kanssa ja saatavuus on laajentumaisillaan käsittämään myös N96-mallin ja seuraavaksi Nokian kosketusnäytöllisen 5800 XpressMusicin.
Palvelun suosiota lienee hidastanut se, että se ei ole saataville suurten operaattoreiden kautta. Lisäksi Financial Timesin lähteen mukaan monet kuluttajat eivät ole kiinnostuneita palvelusta, kun he voivat ladata saman musiikin ilmaiseksikin internetistä.
Suomessa Comes with Musicin on määrä saapua markkinoille vuoden 2009 alkupuolella.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.