Palmin ensimmäisestä Nova-puhelimesta tietoja

Markus Lehtiniitty
5. tammikuuta, 2009 12:13

Palm julkistanee täysin uuden Nova-käyttöjärjestelmänsä ohella myös ensimmäisen sitä käyttävän puhelimensa CES-messuilla, jotka alkavat torstaina 8. tammikuuta Yhdysvaltain Las Vegasissa.
CrunchGear-sivusto kertoo luotettavaan lähteeseen viitaten Palmin uudessa puhelimessa olevan kosketusnäytön ohella esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Monista muista esiin liukuvalla näppäimistöllä varustetuista puhelimista poiketen näppäimistö ei tulisi esiin puhelimen sivusta vaan sen pohjasta. Palmin uutuusmallin valmistajan arvaillaan olevan HTC.
Lisäksi CrunchGearin mukaan uutta Nova-käyttöjärjestelmää on kehuttu hämmästyttäväksi. Sen kerrotaan sisältävän myös Applen App Storea vastaavan ohjelmistokaupan, jonka lisäksi alustasta löytyy tutut mediantoisto-ominaisuudet sekä Palmille tyypillisesti vahvat ajanhallintaominaisuudet.
Nova-käyttöjärjestelmä ja uudet puhelimet ovat äärimmäisen tärkeitä Palmille. Jolleivat uudet tuotteet menesty markkinoilla Palmin toiveiden mukaisesti, saattaa Palm ajautua täysin ulos markkinoilta. Viime aikoina Palmilla ei ole mennyt hyvin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.