Kopiovalmistajat ylittivät itsensä: iPhone Air

Markus Lehtiniitty
9. tammikuuta, 2009 16:11

Kiinalaiset kopiovalmistajat ovat nykypäivänä melkoinen riesa kaikille tunnetuille, suurille puhelinvalmistajille. Aiemmin olemme kertoneet esimerkiksi kiinalaisten kopioineen nopeasti Nokian 5800 XpressMusicin, ulkoisesti täydellisestä iPhone-kopiosta, iPhone nano -kopioista sekä Applen iPhone 3G:tä mallinimellään seuraavasta iFone 3G:stä, joka ei oikeasti tue 3G-yhteyksiä.
Nyt jokin kiinalainen kopiovalmistaja on kuitenkin kehitellyt ja tuonut markkinoille iPhone Airin, joka esiintyy tämän juttumme kuvissa.
iPhone Air on siis simpukkapuhelin, jonka kannessa on suuri Applen logo ja iPhone Air -teksti. Mitään muuta yhteyttä tällä puhelimella ei Appleen ole eikä Apple tule koskaan tuomaan markkinoille millään tavalla iPhone Airia vastaavaa puhelinta. Puhelimen kannet lupaavat odottaa myös sisäpuolelta erikoisuuksia, mutta niiden sijaan sisäpuoli näyttää aivan tavalliselta simpukkapuhelimelta.
Tämän kiinalaisen iPhone Airin ominaisuuksiin kuuluvat kamera, FM-radio, Bluetooth sekä tuki kahdelle SIM-kortille. Lisäksi Airin kannesta löytyvä Applen logo loistaa joidenkin Applen menneiden kannettavien mallin mukaan.
Kiinalaisen iPhone Airin hinnasta tai saatavuudesta ei ole tietoa. Luultavasti sen kuitenkin voi löytää myynnistä jostain kiinalaisesta torikojusta - ja edullisesti.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.