HTC:n vuoden 2009 koko puhelinmallisto vuosi julkisuuteen

Markus Lehtiniitty
13. tammikuuta, 2009 16:17

Taiwanilaisen HTC:n koko vuoden 2009 puhelinmallisto on vuotanut julkisuuteen. Yhteensä kyseessä on 25 erilaista mallia. Osa malleista saattaa olla vain tietylle operaattorille räätälöityjä malleja tai eri versioita samasta perusmallista.
Tiedot tulevista HTC:n puhelimista vuosi julkisuuteen Arlen-nimimerkillä PPCGeeks-foorumille rekisteröitynyt käyttäjä.
Pieniä kuvia je kehitysnimiä lukuun ottamatta monestakaan vuotaneesta puhelimesta ei vielä tiedetä muuta. Lähes jokaisen tarkemmat ominaisuudet ovat toistaiseksi pimennossa, lukuun ottamatta jo aiemmin vuotanutta Iolite-mallia.
Vuotaneiden puhelinten joukossa on muun muassa monia uusia Googlen Android-alustalla varustettuja puhelimia. Ainakin kehitysnimillä Sapphire, Sapphire 1.5, Sapphire 2.0 ja Android Hero tunnetut mallit lienevät Android-puhelimia.
Enemmistö HTC:n tämän vuoden puhelimista on kuitenkin yhä varustettu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä. Eldar Murtazinin mukaan Android-puhelinten osuus HTC:n mallistosta tulee kuitenkin kasvamaan jatkossa merkittävästi.
Vuotaneiden puhelinten joukossa on monia malleja, jotka ovat päivitysversioita HTC:n nykyisistä malleista. Kokonaisuutena HTC:n malliston tuleva muotoilu ei tarjoa suuria yllätyksiä. Puhelimissa käytetyt näytöt ovat kuitenkin ehkä hieman aiempaa suurempia ja muotoilu suoraviivaisempaa.
Alta löytyvät kaikki vuotaneet HTC:n puhelimet kehitysnimien ja kuvien kera:




Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.