Nokian E71:een päivityksellä uusia sovelluksia sekä muita parannuksia

Markus Lehtiniitty
13. tammikuuta, 2009 19:05

Nokia on julkaissut erittäin suositulle E71-puhelimelleen suuren ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan myös uusia sovelluksia. Uusi ohjelmistoversio on versionumeroltaan 200.21.188.
Uusi ohjelmistoversio tuo mukanaan myös E71:een Nokian muista malleista tutut Internet Radio ja My Nokia -sovellukset, kaksi uutta teemaa (punainen ja musta), uuden version Mail for Exchangesta, käytettävyysparannuksia sekä parannetun WLAN-tuen (muun muassa luotettavuutta parannettu). Lisäksi virrankulutusta 3G-verkoissa kerrotaan parannetun ja kameran kuvanlaadun kerrotaan myös kokeneen pienen parannuksen.
Lisäksi tavalliseen tyyliin ohjelmistopäivitys sisältää myös useita pienempiä parannuksia vakauteen sekä bugikorjauksia. Tarkempi lista uuden version tuomista muutoksista löytyy esimerkiksi Symbian-Freakin sivuilta.
Puhelimen päivittäminen onnistuu tuttuun tapaan joko tietokoneen kanssa Nokian PC Suiten kautta tai viemällä puhelin huoltoon. Toistaiseksi päivitys on saatavilla E71:n Eurooppa-versiolle ja tarkempi saatavuus vaihtelee eri kieliversioiden mukaan. Ennen päivittämistä puhelimen sisällöstä tulee ottaa varmuuskopio, sillä päivitys hävittää puhelimesta kaikki sen muistiin tallennetut tiedot.
E71 on Nokian yksi suosituimpia älypuhelinmalleja tällä hetkellä. Sitä on myös kehuttu yhdeksi Nokian kaikkien aikojen parhaimmaksi puhelimeksi. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat QWERTY-täysnäppäimistö, 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä kattavat yhteysmahdollisuudet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.