Nokialta myyntiin puhelin ilman laturia

Markus Lehtiniitty
16. tammikuuta, 2009 17:40

Nokia on tuonut myyntiin N79 Eco -mallin. N79 Econ mukana ei toimiteta lainkaan laturia. Ainakin toistaiseksi N79 Eco on tosin saatavilla vain Isossa-Britanniassa Nokian oman verkkokaupan kautta.
Laturin puuttuminen myyntivarustuksesta mahdollistaa myös myyntipakkauksen pienemmän koon. Yhdessä laturin puuttumisen kanssa tämä johtaa pienempään rasitukseen ympäristölle. Nokia kertoo myös lahjoittavansa WWF:lle neljä puntaa jokaista myytyä N79 Ecoa kohden.
Nokian mukaan monilla ihmisillä on usein jo entuudestaan laturi Nokia-puhelimelleen, jolloin myyntipakkauksessa mukana tuleva laturi jää turhaksi.
N79 Ecoa myydään vain Petrol Black -värivaihtoehdolla. Lisäksi mukana tulee kolme Xpress-On-takavaihtokuorta. N79 Eco maksaa Nokian verkkokaupassa täsmälleen saman verran kuin tavallinenkin N79 eli 319 puntaa.
N79 Econ saatavuuden mahdollisesta laajentumisesta useammille markkinoille ei toistaiseksi ole tietoa. Kyseessä on ilmeisestikin kokeilu, jolla Nokia haluu kerätä kokemusta puhelinten myymisestä ilman latureita. Sivuilla on tätä varten myös kysely, johon voi halutessaan osallistua ja kertoa mielipiteensä.
N79 vaikuttaa nousseen Nokian erikoismallien alustaksi. Edellispäivänä Nokia nimittäin julkisti N79 Active -mallin, jonka mukana tulee Polarin sykemittarivyö.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.