HTC julkisti päivitetyn Touch Cruisen

Markus Lehtiniitty
22. tammikuuta, 2009 17:34

HTC julkisti tänään päivitetyn version Touch Cruise -mallistaan. Uusi malli jakaa saman nimen aiemman mallin kanssa. Olemme kertoneet uudesta Touch Cruisesta jo aiemmin, jolloin se tunnettiin vielä Iolite-kehitysnimellä.
HTC:n uusi Touch Cruise on aiempaa ohuempi ja sutjakkaampi sekä sisältää uuden HTC Footprints -toiminnon. HTC Footprints liittää kuviin GPS-perustaisen paikkatiedon, mutta sovellus tarjoaa lisäksi myös hieman lisätoiminnallisuutta tavallisen kuvien geotaggauksen ohella. HTC Footprints nimittäin mahdollistaa myös muistiinpanojen ja äänileikkeiden liittämisen kuviin, jolloin kuvista muodostuu HTC:n mukaan "digitaalisia postikortteja". Kuvat myös nimetään sijaintitiedon perusteella.
Touch Cruisessa päähuomio on kiinnitetty laitteen GPS-paikannus ja -navigointiominaisuuksiin. Touch Cruisen mukana toimitetaan autoteline, joka helpottaa laitteen käyttöä autonavigaattorina. Lisäksi Touch Cruisen mukana kerrotaan toimitettavan täyden toiminnallisuuden ilman lisämaksuja tarjoava navigointiohjelmisto.
Touch Cruise on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin, tukee HSPDA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteyksiä ja sisältää 3,2 megapikselin kameran ja microSD-muistikorttipaikan. Sen kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja näytön tarkkuus on perinteiset 240x320 pikseliä. Touch Cruise on varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmällä, jota on höystetty HTC:n TouchFLO-käyttöliittymällä.
HTC kertoo uuden Touch Cruisen saapuvan markkinoille kevään 2009 aikana.
Venäläinen Mobile-review-sivusto on jo saanut uutuuden käsiinsä ja julkaissut siitä laajahkon testiartikkelin useiden kuvien ja näytön kuvankaappausten säestämänä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.