Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia, julkistus ensi kuussa?

Markus Lehtiniitty
24. tammikuuta, 2009 16:41

Nokian tulevasta E-sarjan E75-puhelimesta on vuotanut lisää kuvia julkisuuteen. DailyMobile.se:n julkisuuteen tuomat uudet kuvat ovat aiempaa korkeatasoisempia. Uusissa kuvissa E75 myös näyttää huomattavasti aiempaa paremmalta sekä viimeistellymmältä.
E75:ssä on perinteisen puhelinnäppäimistön ohella myös esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö (kuvissa tosin esiintyy QWERTZ-näppäimistöasettelu). Kuorissa on käytetty hillitysti metalleja, ja muun muassa E75:n takakuori on metallinen.
E75:n näytön koko on 2,4 tuumaa, kameran tarkkuus 3,2 megapikseliä ja lisäksi E75 tukee monipuolisesti erilaisia yhteyksiä: kyseessä on 3G-puhelin HSDPA-tuella sekä Bluetooth- ja WLAN-yhteyksillä. E75 käyttää Symbian-käyttöjärjestelmää ja S60 3rd Edition Feature Pack 2 -käyttöliittymää. Luultavasti E75:n ominaisuuksiin tulee kuulumaan ainakin myös GPS-paikannus.
Mitä todennäköisimmin Nokia tulee julkistamaan E75:n helmikuun 16. päivä Mobile World Congress -tapahtumassa. E75:n lisäksi julkisuuteen on vuotanut myös rakenteeltaan E75:ää täysin vastaava 5730 XpressMusic. Myös sen julkaiseminen saattaa olla ohjelmassa MWC:ssä ensi kuussa.

DailyMobile.se:n artikkelista löytyy paljon lisää kuvia tässä jutussamme esillä olevien lisäksi!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.