LG VX9600 Versa - muunneltava puhelin

Markus Lehtiniitty
25. tammikuuta, 2009 22:53

Korealaiselta LG:ltä on tulossa Yhdysvaltain markkinoilla Verizon-operaattorin kautta saataville mielenkiintoinen puhelin mallinimeltään VX9600 Versa.
VX9600 Versasta erikoisen tekee sille luvatut siihen kiinnittyvät lisäosat. Toistaiseksi tiedossa on kolme erilaista moduulia: näppäimistömoduuli, kaiutinmoduuli sekä peliohjainmoduuli. Vieressä on Engadget-blogin esittelemä hahmotelmakuva VX9600 Versasta ja sen moduulipohjaisesta ajattelusta.
VX9600 Versa itsessään on perinteisen näköinen kosketusnäyttöpuhelin, mutta erilaisilla moduuleilla sen toiminnallisuutta voidaan muokata aina kulloisiinkin tarpeisiin sopivaksi. Aiemminkin puhelimiin on saanut esimerkiksi täysnäppäimistöjä lisävarusteina, mutta VX9600 Versan tapauksessa lisäosat kiinnittyvät kiinteämmin osaksi puhelinta.
Yhdysvalloissa VX9600 Versa tulee kuulumaan Verizon Wireless -operaattorin valikoimiin. Suomessa VX9600 Versa ei toimi sillä kyseessä on CDMA-puhelin. Muista Versan ominaisuuksista on toistaiseksi niukanlaisesti tietoa, mutta näytön tarkkuus tulee tietojen mukaan olemaan 240x480 pikseliä ja lisäksi Versasta pitäisi löytyä Bluetooth-yhteys stereotuella ja microSD-muistikorttipaikka.

Lisää kuvia VX9600 Versasta löytyy HowardForums-keskustelupalstalta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.