DNA JoikuSpot-sovelluksen jakelukumppaniksi

Markus Lehtiniitty
26. tammikuuta, 2009 22:20

DNA ryhtyy ensimmäisenä operaattorina suomalaista tekoa olevan JoikuSpot-sovelluksen jakelukumppaniksi. JoikuSpot mahdollistaa puhelimen verkkoyhteyden, eli mobiililaajakaistan, jakamisen WLAN-verkon kautta esimerkiksi tietokoneille, musiikkisoittimille tai muille WLAN:ia käyttäville laitteille. Se siis ikään kuin tekee puhelimesta WLAN-tukiaseman.
JoikuSpot-sovellus on saatavilla S60-alustan älypuhelimille. JoikuSpotin DNA-asiakkaille tarkoitetulla lataussivulla listataan sopivat puhelinmallit, joita löytyy sekä Nokialta että Samsungilta. JoikuSpot vaatii puhelimelta S60-alustan sekä WLAN-tuen. JoikuSpotin perusidea on tarjota erittäin helppo mahdollisuus puhelimen verkkoyhteyden jakamiseen muille laitteille.
DNA jakelee JoikuSpotin maksullista JoikuSpot Premium -versiota. Premium-versio eroaa ilmaisesta JoikuSpot Light -versiosta SSH- ja VPN-tukiensa myötä. Käytännössä JoikuSpot vaatii rinnalleen jonkin kiinteällä hinnoittelulla varustetun mobiililaajakaistapalvelun.
JoikuSpot on suomalaisen JoikuSoft Oy:n kehittämä maailmanlaajuista mainetta saavuttanut sovellus. Sen eri versioita on monia eri teitä ladattu yhteensä yli 400 000 kertaa. JoikuSpot on jakelussa myös Nokian Download/Lataa-ohjelmistopalvelun kautta.
DNA:n tiedotteen mukaan DNA:n asiakkaat voivat ostaa JoikuSpot Premiumin joko tietokoneen verkkoselaimella täältä tai menemällä puhelimensa verkkoselaimella osoitteeseen www.joikushop.com/dnamobile. Tietokoneen kautta ostettaessa hintaa JoikuSpot Premiumilla on 15 euroa ja mobiilisti ostettaessa täydellä lisenssillä 19,90 euroa ja yhden kuukauden lisenssillä 3,40 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.