Philipsin Xenium X520 -puhelimelle lisävirtaa AAA-paristosta

Markus Lehtiniitty
26. tammikuuta, 2009 18:06

Philips on tunnettu puhelimista, jotka tarjoavat erittäin pitkät toiminta-ajat. Muiden kuin toiminta-aikojensa osalta Philipsin puhelimet eivät olekaan tarjonneet paljoakaan erikoisominaisuuksia. Aiemmin olemme kertoneet esimerkiksi Xenium X600 -mallista, joka tarjoaa kahden kuukauden valmiusajan.
Nyt Philipsin Xenium X520 -puhelin kuitenkin tarjoaa jälleen yhden innovaation, jolla voi tarvittaessa pidentää näppärästi puhelimen toiminta-aikaa. Xenium X520:ssa nimittäin voidaan käyttää standardia AAA-paristoa lisävirtaa antamaan. Tekniikan nimeksi on annettu Backupower ja patteriosa kulkee nimellä Smartcavity.
Yhden AAA-pariston kerrotaan antavan X520:lle puheaikaa 2,5 tuntia ja valmiusaikaa jopa viikon verran. X520:n omasta, 1150 milliampeeritunnin akusta irti saa kahdeksan tuntia puheaikaa ja yhden kuukauden valmiusajan. Xenium X520:ssa kerrotaan voitavan käyttää minkälaista tahansa AAA-paristoa. Jos käytetään ladattavaa paristoa, niin se latautuu X520:n ollessa kytkettynä laturiin.
Ominaisuuksien osalta Xenium X520 ei paristoerikoisuuttaan lukuun ottamatta ole kovinkaan erikoinen. X520:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, FM-radio RDS-tuella, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys stereotuella. Xenium X520 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja sen TFT-värinäytön tarkkuus on 176x220 pikseliä.
Xenium X520:n pitäisi saapua markkinoille maaliskuussa eli parin kuukauden kuluessa. Philipsin puhelimia on viime aikoina nähty lähinnä Venäjän ja Kiinan markkinoilla, joten myös X520:n voisi olettaa saapuvan kauppoihin näillä alueilla. Tarkempaa tietoa tulevista markkina-alueista ei toistaiseksi kuitenkaan ole.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.