iPhonelle pieni ohjelmistopäivitys

Markus Lehtiniitty
27. tammikuuta, 2009 22:31

Apple on julkaissut uuden 2.2.1-ohjelmistoversion iPhone ja iPhone 3G -puhelimilleen sekä iPod touch -medialaitteilleen.
Uusi 2.2.1-ohjelmistoversio ei tuo mukanaan suuria muutoksia aiempaan 2.2-versioon nähden. Päivitys sisältää tämän hetken tietojen mukaan vain bugikorjauksia ja pieniä parannuksia
Safari-selaimen vakautta kerrotaan yleisesti parannetun ja lisäksi on korjattu kaksi aiemmin esiintynyttä ongelmaa. Aiemmissa versioissa jotkin sähköposteista tallennetut kuvat eivät näkyneet kunnolla muiden kuvien yhteydessä ja jotkin Apple Lossless (ALAC) -musiikkitiedostot hypättiin yli musiikkia kuunneltaessa.
Edellä mainittujen korjausten lisäksi muita muutoksia ei ainakaan toistaiseksi ole tiedossa. On mahdollista, että 2.2.1-versiossa on myös yritetty hankaloittaa iPhonensa lukitukset murtaneiden (jailbreak) tai operaattorilukituksen purkaneiden elämää. Tämän vuoksi Dev-Team on bloginsa välityksellä toistaiseksi kehottanut olemaan päivittämättä uusimpaan versioon. Dev-Team kertoo tutkivansa asiaa ja kertovansa löydöksistään mahdollisimman pian.
iPhonen ja iPod touchin päivittäminen suoritetaan iTunesin kautta, ja se on hyvin yksinkertaista: iTunesista vain haetaan päivityksiä, ja päivityksen löytyessä valitaan se asennettavaksi.
Applelta on jo pitkään kaivattu kovasti iPhoneen esimerkiksi kopioi ja liitä -ominaisuutta, multimediaviestitukea tai aiemmin julkistetun push notification -palvelun tuomista oikeasti käyttäjille asti, mutta ainakaan tämä uusi ohjelmistoversio ei näihin toiveisiin vastannut.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.