Nokia esitteli kolme halpispuhelinta

Matti Robinson
29. tammikuuta, 2009 12:05

Nokia ilmoitti tänään kolmesta uudesta puhelinmallista. Kaikki kolme ovat halpoja candybar-malleja, joiden ansiosta Nokia on noussut maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi. Uutuudet tulevat saataville toisella vuosineljänneksellä.
2700 classic on halvin kolmesta uutuudesta. 65 euron verottomaan hintaan saa muistikorttipaikalla, kahden megapikselin kameralla ja musiikkisoittimella varustetun puhelimen.
Jo aiemmin Olli-Pekka Kallasvuon Nokia World -tapahtumassa alleviivaamaa strategiaa pyritään noudattamaan tällä puhelimella. Sen odotetaan olevan monille puhelimen ostajille ensimmäinen kosketus internettiin.

Nokia 2700 classic
Kolmosten keskimmäisenä Nokia esitteli 6303 classic -puhelimen, joka jatkaa pitkälti aiemman ja samalla erittäin suositun 6300-mallin jalanjäljillä. Puhelimesta löytyvät 2,2-tuuman näyttö, 3,2 megapikselin kamera, esiasennettu Nokia Maps sekä musiikkisoitin ja 3,5mm kuulokeliitin. GPS-käyttöä varten pitää ostaa erillinen Bluetooth GPS-vastaanotin. Puhelimen suositushinta verottomana on 135 euroa.

Nokia 6303 classic
Sarjan lippulaiva on 235 euron verottomala suositushinnalla 6700 classic. 6700 classic on 3G-puhelin HSPA-yhteyksillä, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viiden megapikselin kamera, aGPS, musiikkisoitin ja radio, muistikortti paikka ja kiihtyvyysanturi. Nokian mukaan 6700 classicissa on keskitytty erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin ja muotoiluun.

Nokia 6700 classic

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.