Nokian supersuositusta E71:stä uusia värivaihtoehtoja

Markus Lehtiniitty
30. tammikuuta, 2009 16:41

Nokian E71-mallista on tulossa markkinoille uusia värivaihtoehtoja. Uudet värivaihtoehdot tulevat olemaan musta ja punahopea, kun aiemmin E71 on ollut saatavilla vain harmaana ja valkoisena.
Uudet värit ovat ilmestyneet E71:n Euroopan tuotesivuille, josta myös juttumme kuvat ovat peräisin. Uudet värivaihtoehdot ovat jo aiemmin vuotaneet julkisuuteen, mutta nyt Nokia on tuonut ne virallisesti esille. Uusien värivaihtoehtojen lisäksi E71:een ei ole tässä yhteydessä tehty muita muutoksia.
Tietoa siitä, koska uudet väriversiot löytävät tiensä kauppojen hyllyille ja varastoihin asti, ei ole. E71:n hinta on tällä hetkellä yleisesti verkkokaupoissa noin 400 euron tuntumassa. Kyseessä on yksi Nokian tämän hetken suosituimpia malleja, ja sitä on myös kehuttu jopa Nokian kaikkien aikojen parhaimmaksi puhelimeksi. E71 on vieraillut myös meidän testattavanamme aikoinaan.
E71:n kantava ominaisuus on tietenkin sen QWERTY-täysnäppäimistö. Sen lisäksi puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä kattavat datayhteydet. E71 perustuu älypuhelinten S60-ohjelmistoalustalle ja kattavien ominaisuuksiensa ohella se on saanut kiitosta erityisesti tyylikkäästä muotoilustaan sekä loistavasta laatuvaikutelmastaan.
E71:llä on myös pikkuvelimalli E63, josta on karsittu muutamia ominaisuuksia verrattuna E71:een. Lisäksi kuorissa on käytetty huokeampia materiaaleja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.