MWC: Samsungilta uusia kosketusnäyttöpuhelimia

Matti Robinson
16. helmikuuta, 2009 18:46

Samsung julkisti Mobile World Congress -kännykkämessuilla liudan uusia kosketusnäyttöpuhelimia - yrityksen ensimmäisen S60-kosketusnäyttöpuhelimen OmniaHD:n, liukukantisen UltraTOUCHin sekä BEATDJ- ja BEATDISC -musiikkipuhelimet. Lisäksi yritys julkisti Blue Earth -ekopuhelimen aurinkokennolla ja projektorilla varustetun I7410:n. Alla lisää puhelimista kuvien kanssa.

Blue Earth
Samsung OmniaHD I8910 on paranneltu versio edellisestä Onmiasta. Uusi OmniaHD on erityisesti multimedipuhelin, sillä sen kahdeksan megapikselin kameralla onnistuu 720p-videon kuvaus, jonka toistominen luonnistuu 3,7 tuuman kosketusnäytöltä. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa A-GPS, WLAN, FM-radio, 8 tai 16 gigaa muistia ja microSD-korttipaikka. Kaikki tämä on pakattu 12,9 millimetrin paksuiseen kuoreen.

OmniaHD
UltraTOUCH S8300:n näyttönä toimii 2,8 tuuman 240x400-resoluution WQVGA-kosketusnäyttö ja myös siitä löytyy 8 megapikselin kamera. Videokuvaaminen tällä puhelimella on kuitenkin rajoittunut VGA-resoluution videoon ja sisäistä muistia löytyy vain 80 megatavua. Monet muut ominaisuudet ovat OmniaHD:n kanssa kuitenkin samoja -- FM-radio, WLAN, A-GPS, 3G-yhteydet. UltraTOUCH on 2 milliä edellistä ohuempi.

UltraTOUCH
Musiikkipuhelimet BEATDJ M7600 ja BEATDISC M6710 ovat molemmat 3 megapikselin kameralla ja kosketusnäytöllä varustettuja musiikki puhelimia. BEATDJ on patukkamallinen puhelin ja BEATDISC puolestaan liukukantinen kännykkä. Molemmista löytyvät 3G-yhteydet, FM-radio, Bluetooth 2.1, microSD-korttipaikka ja 3,5mm kuulokeliitin. Kummankin käyttöliittymä on musiikin toistoon optimoitu DISC UI. Lisäksi BEATDJ:ssä on GPS.

BEATDISC

BEATDJ


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.