Tältä näyttävät Nokian uudet musiikkipuhelimet

Matti Robinson
11. maaliskuuta, 2009 11:35

Nokian järjestämä Your Music Player is Ringing -tapahtuma on parhaillaan käynnissä. Yritys julkaisikin vasten allekirjoittaneen arvailuja kolme uutta musiikkipuhelinta, joiden tarkoitus on vahvistaa Nokian asemaa muun muassa Applea vastaan. Tapahtumassa kerrottiin myös Comes With Music -musiikkipuhelindiilin laajentumisesta uusiin maihin.
Uudet puhelinmallit ovat Nokia 5030, 5330 XpressMusic ja 5730 XpressMusic. Ensimmäinen mainituista on puhelinmalliston halvimmasta päästä ja on suunnattu lähinnä kehittyville markkinoille. Kyseessä on myös yrityksen ensimmäinen puhelin, jossa on sisäänrakennettu radioantenni. Noin 40 euron hintainen kapula tottelee myös nimeä XpressRadio.
160 euron hintainen 5330 XpressMusic on liukukantinen musiikkipuhelin, josta löytyvät 3,5mm kuulokeliitin, 3,2 megapikselin kamera, A-GPS ja XpressMusic-hipaisunäppäimet musiikkivalinnoille. Nokia lupaa puhelimelle 26 tuntia musiikin soittoaikaa.
Kallein ja monipuolisin kolmesta laitteesta on 5730 XpressMusic. Kyseessä on liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu musiikkipuhelin. Paljon E75-älypuhelinta muistuttavan 5730 XpressMusicin ominaisuuksista kerrottakoon WLAN, A-GPS, 3,2 megapikselin kamera, 3,5mm kuulokeliitin ja microSD-korttipaikka.
Nokia kertoi Comes With Musicin laajenemisesta. Tässä kuussa Brittejen ja Singaporen kaveriksi liittyy Australia. Palvelu on saatavilla muutaman kuukauden sisällä myös muu muassa Ruotsissa, Italiassa ja Mexicossa. Myös juuri julkaistut 5730 XpressMusic- ja 5330 XpressMusic -musiikkipuhelimet tulevat saataville Comes With Music -diilinä.

Vasemmalta oikealla: Nokia 5030, Nokia 5330 XpressMusic ja Nokia 5730 XpressMusic

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.