iPhone 3.0 tuo videkuvauksen ja muuta?

Matti Robinson
8. huhtikuuta, 2009 11:52

Käyttäjät ovat kaivelleet todisteita tulevista uudistuksista siitä lähtien, kun Apple julkaisi beta-version tulevasta iPhonen käyttöjärjestelmäpäivityksestä. Nyt MacRumors on kertonut, että tiettyjä konfigurointitiedostoja muuttamalla he ovat saaneet videokuvausikonin näkymään kamerasovellukseen.
Videokuvauksen lisäksi tiedostosta löytyivät viitteet äänitunnistukselle, digitaaliselle kompassille ja auto-focus kameralle.
On mahdollista, että kyseiset toiminnot tulevat kesällä todennäköisesti julkaistavaan uuteen iPhoneen -- ja vain siihen. Samalla täytyy sanoa, että mikäli vanhat iPhonet eivät näitä ominaisuuksia virallisesti tue, niin jailbreakkaus saattaa ne tuoda niihinkin.
Kesällä julkaistavan iPhone OS 3.0 -version ja uuden puhelimen ympärillä on pyörinyt taas kova huhumylly. Käyttöjärjestelmään on huhuttu tukea muun muassa videoeditoinnille ja 802.11n WLANille. Puhelimen ominaisuuksiin puolestaan odotetaan vähintään 3,2 megapikselin kameraa, ja FM-lähetintä ja -vastaanotinta sekä videopuhelut mahdollistavaa etupuolen kameraa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.