Miljardis App Store -lataus palkitaan

Kaarlo Räihä
10. huhtikuuta, 2009 23:33

Applen App Storen suosio kasvaa räjähdysmäisen nopeasti, sillä tammikuussa Apple ilmoitti App Storen latausmittarin rikkoneen 500 miljoonan ladatun ohjelman rajan. Tämän saavutuksen rikkomiseen meni aikaa hieman yli kuusi kuukautta, mutta nyt App Store on rikkomassa jo miljardin ohjelmalatauksen rajan.
Apple aikoo juhlia tätä merkkipaalua näyttävästi ja juhlahumuun pääsevät mukaan lähes kaikki iPhone-matkapuhelinten ja iPod touch -mediasoittimien omistajat. Apple aikoo nimittäin palkita miljardinnen App Store -latauksen tekijän huippupalkinnoilla. Kyseisen merkkipaalun saavuttava kuluttaja saa nimittäin itselleen 10 000 dollarin arvoisen iTunes-lahjakortin, iPod touch -mediasoittimen, Time Capsule -varmuuskopiointilaitteen ja MacBook Pro -tietokoneen.
Latausmittari on uutisen kirjoitushetkellä noin 930 miljoonan latauksen kohdalla, joten miljardin latauksen raja ylittynee viimeistään kahden viikon sisällä.
Miljardikisaan kuuluvat mukaan myös suomalaisten tekemät lataukset, joten palkintokassi voi onnettaren suosiollisella avustuksella päätyä esim. Nokialle. Kisaan voi osallistua ilman iPhonea tai iPod touchia erillisen lomakkeen avulla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.