Pelikehittäjä esittelee multi-touchia 5800 XpressMusicissa

Matti Robinson
14. huhtikuuta, 2009 12:24

Brittiläinen peliohjelmoija on kehittänyt Nokia 5800 XpressMusic -puhelimelle musiikkipelin, joka tukee montaa yhtäaikaista kosketusta. Muun muassa Applen iPhonesta tuttu multi-touch -teknologia ei ole virallisesti tuettu edellä mainitussa puhelimessa, joten laitteen omistajille kyseessä on varmasti erittäin mielekäs uutinen.
Jamie Fullerin kehittämä peli, joka muistuttaa Guitar Hero -konsolipeliä, tukee multi-touchia kaikissa markkinoilla olevissa 5800 XpressMusic -puhelimissa. Itse peli on hieman raakile, mutta teknologia sen taustalla on varsinainen läpimurto. Fuller on onnistunut ohjelmallisesti lisäämään puhelimen resistiiviseen kosketusnäyttöön tuen monikosketukselle, joka avaa lukemattomia ovia ohjelmien kehittäjille.
Pelin kehityksen jo lopettanut Fuller on julkaissut Space Dancer -pelin viimeisen version omalla sivustollaan. Herra kertoo samalla, että neljä muuta projektia vie ajan tästä edespäin. Toivottavasti näemme lisää multi-touchia hyödyntäviä sovelluksia tulevaisuudessakin.
Mikäli omistat 5800 XpressMusic -puhelimen, voit ladata Space Dancer -pelin täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.