Samsungin ensimmäinen Android-puhelin rantautuu pian Eurooppaan

Matti Robinson
19. toukokuuta, 2009 15:46

Kerroimme vajaa kuukausi sitten Samsungin ensimmäisestä Android-puhelimesta, joka on tulossa myös Eurooppaan. Kesäkuussa kauppaan odotettu puhelin on nyt varmistunut Ranskaan, jossa sen myynti aloitetaan kuitenkin vasta heinäkuun puolella. Samalla I7500 sai ranskalaisilta raflaavamman nimen, Galaxy.
Google-vetoinen Android-alusta tekee kovaa nousua Euroopassa kun vasta julkaistun HTC Magicin (G2/MyTouch) lisäksi pian saapuu kauppoihin Samsung I7500 Galaxy. Vaikka puhelin saapuu ranskalaiskauppoihin heinäkuussa, niin osa Euroopasta pääsee nauttimaan hyvillä ominaisuuksilla varustetusta - ja ilmeisimmin kilpailukykyisesti hinnoitellusta - Galaxysta jo kesäkuussa.
Galaxyn ominaisuudet eivät kovin helposti kalpene vertailussa. Puhelin tulee myyntiin Androidin uusimmalla 1.5-versiolla (Cupcake) varustettuna ja sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö HVGA-resoluutiolla (320x480), viiden megapikselin kamera, 8 gigaa sisäistä muistia, microSD-muistikorttipaikka, WLAN ja GPS.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.