Google Sync nyt S60-puhelimille

Matti Robinson
22. toukokuuta, 2009 16:48

Aiemmin vain iPhonea, RIM:n Blackberry-puhelimia ja Windows Mobile -laitteita tukenut Google Sync -palvelu on nyt avattu myös S60-puhelimille. Kalenteri- ja kontaktitietojen synkronointiin tarkoitettu Google Sync julkaistiin noin kolme kuukautta sitten, jolloin lupailtiinkin jo S60-versiota. Nyt Google on yleisön painostuksesta lisännyt Synciin myös S60-tuen.
Google Sync synkronoi kalenterimerkinnät ja kontaktitiedot puhelimen ja Google-palveluiden välillä. Muutoksia tietoihin voidaan tehdä sekä tietokoneelta että kännykästä, jolloin uusimpien tietojen ylläpitäminen on helppoa. Googlen push-teknologian ansioista tiedot päivittyvät automaattisesti palvelusta/laitteesta toiseen muutamassa minuutissa.
Google muistuttaa, että ennen Syncin käyttöönottoa kannattaa varmuuskopioida kalenterin ja osoitekirjan tiedot. Google Syncin käyttö vaatii Mail for Exchange -ohjelman, jota se käyttää synkroinointiin. Google Sync ei tue tehtävien tai sähköpostin synkronointia.
Mail for Exchange -ohjelman voi ladata Nokian Business Software -sivustolta ja ohjeet Google Syncin käyttöön löydät täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.