Nokian Ovi Store aukesi

Matti Robinson
26. toukokuuta, 2009 9:22

Nokian Ovi Store on nyt auennut ympäri maailman. Nokian julkaisema ohjelmistokauppa on vastaus muun muassa Applen App Storelle ja Googlen Android Marketille, ja tuo käyttäjien ulottuville soittoääniä, teemoja, pelejä, videoita ja hyötyohjelmia.
Ovi Storeen pääsee käsiksi sekä puhelimella että tietokoneella. Osoita selaimesi osoitteeseeen http://store.ovi.com. Vaihtoehtoina on käyttää kauppaa nettiselaimella tai ladata puhelimelle erillinen Store-sovellus. Allekirjoittanut ei saanut ainakaan vielä ladattua sovellusta, mutta sekin on varmasti ladattavissa piakkoin. Selaimella käytettäessä kauppa kuitenkin toimii.
Tietokoneen selaimella Ovi Store ei vielä toistaiseksi toimi Suomessa, mutta esimerkiksi jenkkiproxyllä kauppaan pääsee tutustumaan myös tietokoneen näytöltä. Suomestakin pääsee nyt tietokoneella käsiksi Ovi Storeen. Tarjolla on tällä hetkellä yhteensä noin 900 ilmaista ja maksullista latausta, joista ohjelmia on reilu 250. Käyttö on tällä hetkellä tosin melko hidasta, ilmeisesti sitä käyttää joku muukin.
Lisää materiaalia Ovi Storesta myöhemmin, pysykää kuulolla!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.