Applen mallistossa jatkossa kolme iPhonea?

Lauri Jämsä
28. toukokuuta, 2009 11:59

Kerroimme viime viikolla uusimmat juorut Applen iPhone-päivityksestä, jolloin huhut koskivat nykyisen iPhone 3G:n korvaavaa mallia.
Tällä kertaa uutistilaa on ahminut RBC Capital Marketsin analyytikko Mike Abramsky, joka uskoo Applen jatkavan uuden mallin julkaisun jälkeen myös nykyisen iPhone 3G -puhelimen myyntiä – alennetuin hinnoin tietysti. Huhusta uutisoi AppleInsider.
Hinta iPhone 3G -mallilla tulisi putoamaan esimerkiksi Yhdysvalloissa AT&T:n kytkyliittymän kanssa nykyisestä 199 dollarista 99 dollariin. Uuden iPhone 3G Pro -mallin hinnan ei uskota sen sijaan nousevan, vaan se asettuisi mallista riippuen joko 199 tai 299 dollariin.
Huhuja on myös Kiinan markkinoille suunnattavasta pienestä ja ominaisuuksiltaan rajoittautuneemmasta iPhonesta, jota myytäisiin ainoastaan pre-paid-liittymien kanssa. Tämän "iPhone Minin" julkaisu tapahtuisi kuitenkin vasta ensi vuonna.
Mikäli Apple on julkaisemassa uusia puhelinmalleja, julkistuksen odotetaan tapahtuvan 8. - 12.6. San Franciscossa järjestettävässä WWDC-tapahtumassa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.