Nokia N97 heinäkuussa Suomeen

Matti Robinson
10. kesäkuuta, 2009 14:23

Eilen Yhdysvalloissa kauppoihin saapunut Nokian lippulaivamalli saapuu pian myös Suomeen. Nokia julkaisi lehdistötiedotteen, jonka mukaan N97:n myyntitoimitukset alkavat 2. heinäkuuta. Puhelin tulee Nokian nettikaupan lisäksi myyntiin Nokian Aleksanterinkadun myymälään Helsinkiin sekä jälleenmyyjille ympäri maan 9. heinäkuuta.
Henkilökohtaisella Internetillä mainostettava N97 on varustettu huipputekniikalla. 3,5 tuuman näytön alle on pakattu liukuva QWERTY-näppäimistö, 5 megapikselin kamera salamalla, 32 gigaa flash-muistia, microSD-muistikorttipaikka, 3G-yhteydet, WLAN, GPS ja paljon muuta. Tarkemmat tekniset tiedot löydät vertailustamme.
Puhelimen yksi kantavista ominaisuuksista on sen kustomoitava aloitusnäkymä, johon saa valittua haluamansa widgetit. Widgetit voivat näyttää reaaliaikasta tietoa muun muassa Facebookista, uutispalveluista, sähköposteista ja säästä. Samalla ensimmäistä kertaa Nokialaisessa on esiasennettuna yrityksen vasta julkaisema Ovi Store (tai suomalaisittain Ovi Kauppa), joka tarjoaa muun muassa ilmaisia ja maksullisia sovelluksia, soittoääniä, teemoja ja videoita.
Puhelimen suositushinta on 729 euroa, mutta liikkeissä ja verkkokaupoissa sitä tullaan myymään varmasti alle seitsemällä sadalla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.