Samsungilta tulossa B7610 OmniaPRO -kosketusnäyttöpuhelin QWERTYllä

Matti Robinson
15. kesäkuuta, 2009 13:44

Samsungin B7610 OmniaPRO -älypuhelin on vuotanut nyt virallisten tuotekuvien muodossa nettiin. Puhelin jota aiemmin kutsuttiin nimellä Samsung B7610 Louvre on osoittautunut nyt B7610 OmniaPRO:ksi, ja siitä on löytynyt todisteita Samsungin pressigalleriasta.
Todennäköisesti alkusyksystä julkaistava OmniaPRO on isolla 3,5 tuuman OLED-kosketusnäytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu älypuhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viiden megapikselin kamera LED-salamalla, giga sisäistä muistia, 3G-yhteydet, HSDPA/HSUPA, WLAN, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5mm kuulokeliitin, TV-ulostulo, Bluetooth, FM-radio ja tuki Divx/WMV/H.264-videoille.
Toisin kuin Symbian-pohjaisessa Omnia HD:ssa, OmniaPRO:ssa alustana toimii Windows Mobile, jonka päällä pyöritetään Samsungin omaa käyttöliittymää. Puhelimesta löytyy kaksi erilaista käyttöliittymänäkymää, Media ja Pro, joiden välillä voidaan vaihtaa painamalla siihen tarkoitukseen omistettua nappia.
Samsung ei ole vahvistanut puhelimen julkaisuaikataulua tai hintaa, mutta oletettavasti se asettuu Omnia HD:n hintaluokkaan, noin 500 euroon.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.