Roiskeita kestävä Nokia 3720 vuoti julkisuuteen - katso kuva

Markus Lehtiniitty
23. kesäkuuta, 2009 18:40

Nokialta on päässyt lipsahtamaan julkisuuteen tietoja ja kuva uudesta tavallista kestävämmästä 3720-puhelinmallista. Vierellä olevan kuvan julkaisi hollantilainen MobileCowboys-sivusto.
Perinteistä patukkamuotoilua edustava 3720 on tietojen mukaan roiskevesitiivis sekä pölynkestävä. Lisäksi kestävyyttä löytynee myös pienille iskuille. Kestävyytensä osalta 3720:n odotetaan olevan myös IP54-sertifioitu.
Nokian mallistosta ei viime aikoina ole liiemmälti löytynyt kovempaan käyttöön tehtyjä puhelimia, joten 3720 on erittäin ilahduttava tuttavuus tässä mielessä. Viimeisin kestävämpi puhelin Nokian mallistossa on ollut 5500 Sport. Kaikkien aikojen kestävin nokialainen puolestaan on ollut 2000-luvun alkuvuosina markkinoilla ollut järeä 6250.
Muilta osin uutuuden ominaisuuksista tiedetään toistaiseksi vielä hyvin vähän - tosin kuva paljastaa 3720:n käyttävän Nokian omaa suljettua Series 40 -käyttöjärjestelmää. Mitä luultavimmin 3720:n lopullinen mallinimi tulee sisältämään numerosarjan ohella myös jonkin lisämääreen, mahdollisesti "classic" perustuen puhelimen patukkamuotoiluun.
Markkinoille 3720:n odotetaan saapuvan syyskuussa. Hinnaltaan sen voidaan sisältämiensä ominaisuuksien myötä odottaa asettuvan melko edulliseksi. Uutuuden odotetaan olevan mukana ainakin T-Mobile-operaattorin tulevassa mallistossa. Luultavasti se tulee kuitenkin laajemminkin saataville.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.