Applen uusi iPhone ylikuumenee?

Lauri Jämsä
29. kesäkuuta, 2009 15:26

Applen uuden iPhone 3GS -puhelimen on raportoitu kärsivän ylikuumenemisesta. Useilla internetin keskustelupalstoilla on esiintynyt väitteitä jopa siitä, että puhelimen 16 gigatavun version valkoinen takakansi olisi muuttanut väritystään punertavaksi lämpenemisen seurauksena. Asiasta kertoo muun muassa australialainen sanomalehti Herald Sun.
Lehden mukaan asiasta keskusteltiin ensimmäisiä kertoja ranskalaisella Nowhere Else -sivustolla, jolta löytyy väitteiden lisäksi myös kuvia punertuneesta puhelimesta. Puhelimen kerrotaan lämpenevän GPS:ää ja 3G:tä samanaikaisesti käytettäessä erittäin voimakkaasti.
PC Worldin toimittaja Melissa J. Perenson kertoo oman iPhone 3GS -puhelimensa lämpenevän sen sijaan erittäin kuumaksi, kun sitä lataa.
Apple ei ole vielä kommentoinut asiaa. Mikäli mahdollisen ylikuumenemisongelman korjaaminen ei onnistu pelkällä ohjelmistopäivityksellä, saattaa viasta tulla Applelle pahasti takkiin, sillä uutta iPhone 3GS -puhelinta myytiin ensimmäisen kolmen päivän aikana ennätykselliset miljoona kappaletta. Suomeen puhelimen on määrä saapua ensi kuussa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.