Ovi Contacts päivittyi, mukana kosketusnäyttötuki

Matti Robinson
3. heinäkuuta, 2009 11:02

Nokia Beta Labs on päivittänyt Ovi Contacts -viestintäsovellustaan ja tuonut sen ensimmäistä kertaa myös Nokian kosketusnäyttölaitteille. Blogissa pahoitellaan, että 5800 XpressMusicin käyttäjät ovat joutuneet odottelemaan näinkin kauan, mutta nyt kun N97 on kaupoissa (osassa maista), niin on aika julkaista myös 5th Edition -versio.
S60 5th Edition -versio Ovi Contacts -sovelluksesta sisältää samat ominaisuudet kuin 3rd Edition -versio, mutta mukana on lisäksi luonnollisesti kosketusnäyttötuki sekä pikaviestiprofiilien integrointi osoitekirjaan.

Pikaviestitietojen lisääminen on yksinkertaista, kuten yllä olevassa kuvassa näytetään, ja lisäämisen jälkeen N97:n Favourite Contacts -widgetti osaa näyttää suoraan aloitusruudussa ovatko ystäväsä kirjautuneet pikaviestimeen.

Blogissa kerrotaan myös, että aiemmin tällä viikolla julkaistiin uusi versio myös S40- ja S60 3rd Edition puhelimille, joka on saatavilla Beta Labsistä. 5th Editionin käyttäjät voivat ladata sovelluksen osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen http://contacts.ovi.com/dist/app.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.