Nokialta päivitys myös E63:lle

Markus Lehtiniitty
5. heinäkuuta, 2009 20:50

Nokia jatkoi menneen viikon hurjaa uusien ohjelmistopäivitysten sarjaa vielä yhdellä: myös E71:n pikkuvelimalli E63 sai uuden ohjelmistoversion. Asiasta kertoi muun muassa The Symbian Blog.
E63:n uuden version numero on 200.21.012. Se tuo mukanaan tavallisten pienten bugikorjausten ja vakausparannusten lisäksi mukanaan Ovi Contacts ja Ovi Files -sovellukset ja valikkoon ikonilinkit Facebookille ja YouTubelle. Lisäksi perinteiseen tyyliin ohjelmistopäivityksen yhteydessä on myös suljettu aukkoja, jotka ovat mahdollistaneet puhelimen suojausten poistamisen.
Päivityspaketilla on kokoa 108,9 megatavua ja puhelimen päivittäminen onnistuu tietokoneen kautta PC Suiten ohesta löytyvän Nokia Software Updaterin avulla. Ennen päivittämistä tulee puhelimen muistin sisällöstä ottaa varmuuskopiot, sillä päivittäminen pyyhkii käyttäjän tallentamat tiedot puhelimen muistista.
Kuten yleensä, päivitys tulee saataville eri maa- ja kieliversioille vaiheittain. On siis mahdollista, että suomalaisella ohjelmistolla varustetuille E63:ille ei vielä toistaiseksi ole saatavilla päivitystä. Siinä tapauksessa se tulee saataville kuitenkin aivan lähiaikoina.
Aiemmin tällä viikolla kerroimme jo myös E51:n, E66:n ja E71:n sekä N96:n ja N97:n saaneen omat päivityksensä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.