Nokian uutukaiselle N86 8MP:lle pikapäivitys

Markus Lehtiniitty
7. heinäkuuta, 2009 19:10

Nokian hiljattain myyntiin saapuneelle N86 8MP:lle on jo julkaistu ensimmäinen ohjelmistopäivitys.
Uuden ohjelmiston versionumero on 11.043 ja se tuo mukanaan melko paljon uudistuksia. Ohjelmistosta löytyy nyt tuki Nokian Ovi Store -ohjelmisto- ja sisältökaupalle (linkki Ovi-sivustolle ja mahdollisuus ladata erillinen sovellus), parannuksia kameraan ja videokuvaukseen sekä useita bugikorjauksia ja yleistä vakautta parantavia muutoksia.
N86 8MP tukee matkapuhelinverkon yli tapahtuvia FOTA-päivityksiä, eli puhelimen päivittäminen onnistuu erittäin kätevästi. Tähän toimintoon pääsee muun muassa näppäilemällä aloitusnäytöllä *#0000#. Toinen vaihtoehto on päivittää puhelin tietokoneen kautta PC Suitesta löytyvän Nokia Software Updaterin avulla.
N86 8MP ei myöskään hävitä päivityksen yhteydessä käyttäjän puhelimen muistiin tallentamia tietoja, joten varmuuskopioiden ottaminen ei ole välttämätöntä.
Kuten yleensä, myös N86 8MP:n kohdalla pätee se, että päivitys tulee saataville vaiheittain eri maa- ja kielivarianteille. Näin ollen suomalaiselle versiolle sitä ei toistaiseksi ole välttämättä vielä saatavissa, jolloin se kuitenkin tulee aivan lähipäivinä.
N86 8MP on saapunut vasta hiljattain markkinoille. Kyseessä on Nokian ensimmäinen kahdeksan megapikselin kameralla varustettu puhelin. Lisäksi puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat OLED-näyttö, GPS-paikannus, 3G- ja HSDPA-yhteydet sekä kahdeksan gigatavun sisäinen tallenusmuisti. Puhelin on rakenteeltaan kahteen suuntaan liukuvaa liukukansimallia. Hintaa N86 8MP:lle on tällä hetkellä keskimäärin noin 480 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.