Samsungin Android-esikoinen ensi kuussa Eurooppaan

Matti Robinson
7. heinäkuuta, 2009 11:09

Samsungin ensimmäinen Googlen Android-alustaa pyörittävä puhelin, i7500 Galaxy, tulee näillä näkymin Eurooppaan ensi kuussa, kun Briteissä sitä alkaa myymään O2. Muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäytöllä, 5 megapikselin kameralla, 8 gigatavun flash-muistilla ja GPS:llä varustettu Galaxy puhelin saapuu O2:n kytkykaupan lisäksi myyntiin myös King Of Gadgets -verkkokauppaan.
Ilman sim-lukitusta Galaxystä joutuu pulittamaan King Of Gadgets -verkkokaupassa 499 puntaa eli noin 580 euroa. O2 ei ole vielä julkistanut hintaa kytkykaupalla myytävälle Samsung i7500:lle, mutta lähes varmaa on ettei Brittein johtava mobiilioperaattori myy puhelinta ilman sim-lukitusta.
Samsung tai suomalaiset operaattorit eivät ole vielä ilmoittaneet tuleeko i7500 Galaxy mahdollisesti Suomeen. Puhelinvertailu.com:n tietojen mukaan Saunalahti on ainut suomalainen operaattori, joka on tuomassa Android-puhelimia valikoimiinsa. Saunalahden oli tarkoitus tuoda HTC Magic Suomeen toukokuuhun mennessä, mutta toistaiseksi puhelinta ei ole vielä saatu markkinoille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.