Tässä ovat kestävän Nokia 3720:n ominaisuudet

Markus Lehtiniitty
7. heinäkuuta, 2009 20:03

Nokian tuleva isku-, roiske- ja pölykestävä 3720-malli ponnahti julkisuuteen parisen viikkoa sitten, jolloin puhelimen tarjoamista ominaisuuksista ei kuitenkaan vielä saatu tarkempaa käsitystä.
Eilen ja tänään puolestaan Nokian oma Nokia Conversations -blogi on esitellyt ja testannut 3720:n kestävyyttä yhteensä viidellä eri videolla, joista kerroimme aiemmin tänään.
Nyt ruotsalaisen DailyMobile.se-sivuston kautta on kuitenkin saatu lisävaloa puhelimen tarjoamista ominaisuuksista. DailyMobilen mukaan mukaan puhelimen mallinimi on kokonaisuudessaan 3720 classic ja se sisältäisi seuraavat ominaisuudet:


Markkinoille 3720 classic saapuisi DailyMobilen lähteen mukaan syyskuussa, eli juuri sopivasti sateisia syyskelejä silmällä pitäen. Hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta Nokia julkistanee 3720 classicin jo aivan lähipäivinä - luultavasti jo tällä viikolla.
3720 classic tulee olemaan yksi melko harvoja kestävämpiä malleja Nokian puhelinhistoriassa. Edellinen tavallista kestävämpi malli Nokialta on ollut 5500 Sport, mutta nähtyjen videoiden perusteella 3720 classic ylittää kestävyydessä 5500 Sportin tarjoaman tason. Kaikkien aikojen kestävimpänä nokialaisena säilynee kuitenkin yhä järkälemäinen Nokia 6250.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.