LG:n tuleva superkosketuspuhelin videolla

Markus Lehtiniitty
13. heinäkuuta, 2009 13:41

LG:n tulevaa Black Label -sarjan uutta kosketusnäytöllistä Chocolate-mallia esittelevä video on ilmestynyt YouTube-palveluun. Olemme aiemmin kertoneet tästä tulevasta puhelimesta noin viikko sitten, kun LG paljasti muutamia tietoja tulevasta kosketuspuhelinvalikoimansa lippulaivamallista.
Tulevan puhelimen kosketusnäytön kuvasuhde on erikoinen 21:9 - vaaka-asennossa kyse on siis erittäin laajakuvaisesta näytöstä. Tarkuutta näytöllä on 800x345 pikseliä ja kokoa neljä tuumaa. Videon mukaan näyttö on päällystetty naarmuntumisen estävällä käsitellyllä lasilla.
Videossa nostetaan esille muista ominaisuuksista muun muassa internetselain, HSDPA- (7,2 Mb/s) ja WLAN-yhteydet sekä (A-)GPS-paikannus. Lisäksi ainakin videon perusteella tulevan kosketusnäyttöpuhelimen Active Flash -käyttöliittymä vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja näyttävältä. Ilmeisestikin puhelin tukee myös monikosketusta. Videolla esitellään puhelimen käyttöliittymästä muun muassa täysnäppäimistöä, selainta, Google Maps -karttaohjelmaa, yhteystietosovellusta, kalenterisovellusta sekä sähköpostiohjelmaa.
Monet puhelimen muut ominaisuudet ovat toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Esimerkiksi kameran tarkkuudesta ei ole tietoa, mutta videon perusteella kamerassa on Schneider-Kreuznachin linssi. Myöskään puhelimen sisältämästä muistikapasiteetista ei ole tietoa.
Tulevan mallin lopullisesta tarkasta mallinimestä ei myöskään toistaiseksi ole tietoa. Malli tullaan kuitenkin tuntemaan myös BL40-koodilla. Tuleva puhelin tulee olemaan neljäs puhelinmalli LG:n Black Label -sarjassa. Aiemmin tähän sarjaan ovat kuuluneet alkuperäinen Chocolate, Shine sekä Secret.
LG tulee julkistamaan uuden kosketusnäytöllisen Chocolaten aiemmin ilmoittamansa tiedon mukaan ensi kuun aikana.
Alta löytyy edellä mainittu video, jolla esitellään LG:n tulevaa kosketuspuhelinta:

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.