Motorolan tulevista puhelimista tietoa, mukana Google Android -puhelin

Markus Lehtiniitty
23. heinäkuuta, 2009 11:52

Motorola, joka on aiemmin kertonut jatkossa panostavansa vahvasti Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin puhelimiin, on viime aikoina ollut hyvin hiljainen uusien puhelinmallien julkistusten suhteen.
Nyt kahdesta tulevasta Motorolasta on kuitenkin tihkunut hieman tietoja julkisuuteen.
Kokonaisuutena huomattavasti mielenkiintoisempi puhelin kaksikosta tunnetaan toistaiseksi Morrison-kehitysnimellä. Kyseessä saattaa olla Motorolan ensimmäinen tai ainakin ensimmäisten joukkoon kuuluva Android-puhelin. Vasemmalta löytyvässä kuvassa mustansinisenä väriversiona esiintyvä Morrison on sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu älypuhelin. Kuvassa näkyy myös Android-käyttöjärjestelmä. Morrisonin tarkemmista ominaisuuksista ei vielä toistaiseksi ole tietoa.
Markkinoille Morrisonin odotetaan saapuvan vielä loppuvuoden aikana. Kuvan julkisuuteen toi Phandroid.com-sivusto.
Toinen Motorolalta julkisuuteen lipsahtanut malli on A45 Murano. Kyseessä on puhelimen alaosasta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu, viestintäkäyttöön suunnattu puhelinmalli. Mitä ilmeisimmin puhelin tulee olemaan hinnaltaan varsin edullinen.
A45 Muranon tärkeimpiin ominaisuuksiin täysnäppäimistön lisäksi kuuluvat tuki neljälle GSM-taajuudelle (850/900/1800/1900 MHz) ja GPRS- ja EDGE-datayhteyksille sekä kahden megapikselin kamera. A45 Muranon tarkasta julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa. Malli on tulossa aluksi markkinoille vain Brasiliassa. A45 Muranosta kertoi ensimmäisenä CelularCafe.com-sivusto.
Ainakin oma mielipiteeni uusista Motorolista on, että ne ovat muotoilullisesti melko heikkoja esityksiä. Mitä mieltä te, hyvät lukijat, olette?

Motorola A45 Murano

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.