HTC Leo onkin aiemmin nähty Firestone?

Markus Lehtiniitty
25. heinäkuuta, 2009 13:11

Kerroimme aiemmin tällä viikolla HTC:n tulevasta, tehokkaasta ja vahvoilla ominaisuuksilla varustetusta Leo-kehitysnimellisestä mallista. Nyt on paljastunut, että kyseessä saattaakin olla aiemmin Firestone-nimellä tunnettu malli.
Tämän jutun kuvana on mahdollinen tietokonerenderöity kuva Firestonesta eli Leosta. Aivan täyttä varmuutta kuvan aitoudesta ei ole. Kuvan julkisuuteen toi wmpoweruser.com-sivusto.
Käytännössä HTC:n lähes koko kuluvan vuoden puhelinmallisto vuosi alkuvuodesta verkkoon pienten kuvien kera. Listalta löytyi myös Firestone-kehitysnimellinen malli, ja lista on ainakin toistaiseksi osoittautunut pitävän melko hyvin paikkansa.
HTC Leon/Firestonen odotetaan olevan mediakäyttöön keskittynyt, tehokas puhelin. Se olisi tämänhetkisten tietojen mukaan varustettu Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-prosessorilla, stereokaiuttimilla, viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla ja kaksois-LED-kuvausvalolla, WLAN- sekä Bluetooth -yhteyksillä, microSD-muistikorttipaikalla ja ennen kaikkea 4,3 tuuman WVGA-tarkkuuksellisella (800x480 pikseliä) kapasitiivisella kosketusnäytöllä.
Mitä luultavimmin Leo/Firestone tulee perustumaan Microsoftin tulevalle Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiolle, joka ei kuitenkaan tue kapasitiivisia kosketusnäyttöjä, jollaisen tulevasta puhelimesta pitäisi löytyä. On kuitenkin mahdollista, että HTC on itse lisännyt tuen käyttöjärjestelmään.
Tulevan tehopuhelimen julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.