HTC hakenut tavaramerkkejä uusille nimille: Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo

Markus Lehtiniitty
28. heinäkuuta, 2009 19:50

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on hakenut tavaramerkkejä muutamille uusille laitenimille. Haettuihin tavaramerkkinimiin kuuluvat Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo.
HTC:n tavaramerkeistä kertoi ensimmäisenä venäläinen youhtc.ru-sivusto, jonka sivuilta löytyvät linkit myös PDF-muotoisiin tavaramerkkihakemuksiin. Tavaramerkkihakemuksista tuli kuumaa tavaraa mobiilipiireissä, kun kerroimme reilu viikko sitten ensimmäisenä Nokian hakeneen Cseries-tavaramerkkiä. Tänään Nokian tulevista suunnitelmista paljastui lisätietoa.
HTC:n tulevista nimistä ei ole mitään muuta tietoa kuin itse nimet, joten kovinkaan suuriin spekulointeihin ne eivät luultavasti johda. Yksikään nyt paljastuneista nimistä ei ole ollut aiemmin esillä lukuisten HTC-vuotojen yhteydessä.
Vuoden 2009 alussa HTC:n käytännössä koko kuluvan vuoden puhelinmallisto vuosi kehitysnimien ja pienten kuvien muodossa verkkoon. Yhtään nyt paljastuneista nimistä ei voida yhdistää kyseisenkään listan puhelimiin.
HTC:n vuoden 2010 suunnitelmista tiedetään toistaiseksi sen verran, että malliston pitäisi sisältää käyttöjärjestelmien osalta suunnilleen yhtä paljon Googlen Androidilla ja Microsoftin Windows Mobilella varustettuja puhelimia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.