Tässä on Philipsin ensimmäinen Google Android -puhelin

Markus Lehtiniitty
28. heinäkuuta, 2009 18:45

Googlen avoin ja valmistajille lisenssimaksuton Android-käyttöjärjestelmä on houkutellut suurimpien valmistajien ohella myös monet pienemmät puhelinvalmistajat mukaansa. Myös Philipsiltä on tulossa Androidilla varustettuja puhelimia, ja tässä jutussa esiintyy niistä tiettävästi ensimmäinen.
Tulevasta Philipsin ensimmäisestä Android-puhelimesta ei vielä toistaiseksi ole paljoakaan tietoa näiden kuvien lisäksi. Puhelimen mallinimi tulee kuitenkin luultavasti olemaan V808 ja mitä luultavimmin se tulee lisäksi kuulumaan Philipsin Xenium-mallisarjan alle.
V808:n kosketusnäyttö olisi kooltaan 3,2 tuumaa sekä tarkkuudeltaan HVGA (320x480 pikseliä) ja lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kuuluisi 3,2 megapikselin kamera videokuvauksen kera.
Julkistuksen, myyntiintulon tai hinnan osalta V808:sta ei ole vielä mitään tietoja. Viime aikoina Philipsin puhelinten saatavuus on rajoittunut lähinnä Aasian ja Venäjän markkinoille.
On myös mielenkiintoista nähdä, millaiset toiminta-ajat Philipsin Android-uutuus tarjoaa. Philipsin viimeaikaiset puhelimet ovat parhaiten tunnettuja lähes uskomattoman pitkistä valmiusajoistaan - esimerkiksi vajaat pari viikkoa sitten kerroimme Xenium X830:sta, jonka valmiusajaksi Philips ilmoittaa 1,5 kuukautta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.