Nokia Ovi Suite 2.0 Betaan merkittävä päivitys

Markus Lehtiniitty
3. elokuuta, 2009 13:29

Nokian jatkossa PC Suiten korvaavan Ovi Suiten 2.0 Beta -versioon on julkaistu merkittävä päivitys. Toistaiseksi yhä beta-vaiheessa pysyvä sovellus mahdollistaa sisällön siirron tietokoneen ja puhelimen välillä, synkronoinnin sekä Ovi-verkkopalveluiden käyttämisen.
Alun perin Nokia julkaisi Ovi Suite 2.0 Betan kesäkuun loppupuolella. Uuden päivitysversion myötä Ovi Suite 2.0 Beta on nyt saatavilla 29 eri kielellä, mukaan lukien suomi, ja monia aiemmissa versioissa esiintyneitä bugeja on nyt korjattu. Päivityksen myötä muun muassa musiikkikappaleita voi nyt poistaa Ovi Suitesta ilman, että ne samalla poistuvat koko tietokoneelta, musiikin synkronoimista puhelimeen on parannettu, kuvien manuaalinen kopiointi puhelimesta Ovi Suiteen toimii ja yhteystietojen muokkaamiseen ja tallentamiseen on tehty parannuksia.
Nokia Ovi Suite 2.0 Betan uusimman version voi ladata täältä. Käyttäjillä, joilla on jo aiempi versio (Nokia Ovi Suite 0.4.7.0) asennettuna, ohjelma ilmoittaa uudesta versiosta ja päivitysprosessin luvataan olevan yksinkertainen. Ohjelma on toistaiseksi saatavilla vain Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmälle. Mac OS X -version luvataan saapuvan joskus tulevaisuudessa. Puhelinten osalta Ovi Suite 2.0 tukee yli 100 eri Nokian puhelinmallia.
Nokia Ovi Suite 2.0 on kehitetty Qt-tekniikalla. Ovi Suite 2.0 on edelleen kehitysvaiheessa, ja tämän vuoksi Nokia toivookin saavansa palautetta siitä. Palautteen antaminen onnistuu Nokia Beta Labsin Nokia Ovi Suite 2.0 -sivulla.
Linkki aiempaan uutiseemme Nokia Ovi Suite 2.0:sta
Linkki Nokia Beta Labsin blogin asiasta kertovaan merkintään
Alta löytyy liitettynä YouTube-palvelusta Nokia Ovi Suite 2.0 -esittelyvideo ja ohjelman kehityksestä hieman taustatietoa tarjoava video:

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.