Sony Ericssonilta tulossa Bob Sinclarille omistettu erikoisversio W508-puhelimesta

Markus Lehtiniitty
8. elokuuta, 2009 13:09

Sony Ericssonilta on tulossa markkinoille erikoisversio yhtiön W508-puhelimesta nimeltään W508 Bob Sinclar Edition.
Ranskalaiselle musiikkituottajalle ja DJ:lle omistettu erikoisversio eroaa tavallisesta W508:sta kuorillaan, puhelimeen esiladatulla kuva-, teema- ja soittoäänisisällöllä sekä mukana tulevalla Bob Sinclarin tuoreella uudella Born In 69 -albumilla.
W508 on keskihintaluokan simpukkamallinen Walkman-musiikkipuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat vaihdettavat Style-Up-kuoret, 3,2 megapikselin kamera, kaksi näyttöä, liikeohjaus, stereo-Bluetooth, internetselain, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka sekä tuki neljälle GSM-taajuudella ja kolmelle 3G/WCDMA-taajuudelle HSDPA-latauksien kera. Perusmusiikkisoittimen ohella musiikkiin on W508:ssa panostettu SensMe- ja TrackID-toiminnoilla sekä kannesta löytyvillä erillisillä musiikkinäppäimillä.
W508 Bob Sinclar Edition on tulossa markkinoille vuoden 2009 kolmannen neljänneksen aikana, eli viimeistään syyskuussa, valituilla Euroopan markkinoilla. Tietoa siitä, tuleeko puhelin myös Suomeen, ei toistaiseksi ole.
W508:n Bob Sinclar -erikoisversiosta kertoi ensimmäisenä SEMC Blog -sivusto, jonka artikkelista löytyy puhelimesta myös muutamia lisäkuvia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.