Nokia Messaging maksulliseksi Suomessa - saataville osana Saunalahti Mobiilipostia

Markus Lehtiniitty
22. elokuuta, 2009 13:42

Paremmat sähköpostiominaisuudet Nokian Symbian-älypuhelimiin tuova Nokia Messaging -sovellus on nyt odotetusti muuttumassa maksulliseksi Suomessa. Jatkossa Nokia aikoo tarjota Nokia Messagingia yhteistyössä Saunalahden kanssa osana uutta Saunalahti Mobiiliposti -palvelua. Mahdollisesta yhteistyöstä myös muiden suomalaisten operaattoreiden kanssa ei toistaiseksi tietoa - kerromme, kun Nokian viestintä vastaa kysymykseemme aiheesta.
Saunalahti Mobiiliposti -palvelu tulee sisältämään:

Hintaa Saunalahden Mobiiliposti-palvelulla tulee olemaan 4,95 euroa kuukaudessa. Toistaiseksi tarjouksena on ensimmäisen kuukauden käyttö tarjolla ilmaiseksi.
Lisätietoa palvelusta löytyy Saunalahti Mobiilipostin esittelysivulta osoitteesta saunalahti.fi/mobiiliposti. Sivun mukaan palvelu on tulossa saataville ensi viikon aikana. Myös palvelun tilaaminen onnistuu joko uuteen tai nykyiseen Saunalahden liittymään edellä mainitun sivun kautta.
Vanhat Nokia Messaging -käyttäjät voivat jatkaa sovelluksen käyttämistä ilmaiseksi, vanhaan tapaan syyskuun loppupuolelle asti. Käyttäjille tänään 22. elokuuta lähetetyssä sähköpostissa kerrotaan palvelun ilmaiseksi jäljellä olevaksi käyttöajaksi 30 päivää. Jos ei halua alkaa maksullisen palvelun käyttäjäksi, ei tarvitse tehdä mitään - sovelluksen voimassaolo päättyy automaattisesti 30 päivän kuluttua.
Puhelimilla, joiden mukana on tullut elinikäinen Nokia Messaging -käyttölisenssi, palvelua voi käyttää jatkossakin entiseen tapaan. Näihin puhelimiin lukeutuvat muutamat tuoreet Eseries-sarjan puhelimet, joissa Nokia Messaging on tullut mukana esiasennettuna kuten E52, E55 ja E75.
Lisätietoa Nokia Messaging -sovelluksesta löytyy aiemmista jutuistamme:
-Nokia Messaging ja Mail on Ovi helpottamaan sähköpostin käyttöä
-Nokia Messaging -viestintäsovellus valmistui
-Nokia Messaging tukee nyt Hotmailia
-Nokia Messaging nyt myös 5800 XpressMusicille
-Kokeiluversio Nokian pikaviestisovelluksesta saatavilla E75:lle

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.