Samsungilta tulossa B3310 - edullinen täysnäppäimistöpuhelin

Markus Lehtiniitty
23. elokuuta, 2009 14:13

Samsungilta on tulossa B3310, joka on edullinen sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu puhelin. Puhelimesta kertoi mobiles.co.uk blogissaan.
Vaikka periaatteessa B3310 onkin rakenteeltaan varsin perinteistä sivunäppäimistömallia, löytyy puhelimesta oma erikoisuutensa. Se on puhelimen päälikannen vasemmasta reunasta löytyvät numeronäppäimet, jotka puhelin avattuna muodostavat kätevästi myös täysnäppäimistön neljännen näppäinrivin. Lisäksi puhelin erottuu pinkillä värillään.
B3310:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera videokuvauksella, musiikkisoitin, FM-stereoradio, 40 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, multimediaviestit, nopea pääsy Facebookiin, Flickriin ja MySpaceen sekä Bluetooth-yhteys. B3310:n TFT-näytöllä on kokoa 2,1 tuumaa ja sen tarkkuus on 176x220 pikseliä.
Puhelinverkkoyhteyksien osalta B3310 on GSM-puhelin ja tukee GPRS-datayhteyksiä.
B3310:n markkinoilletulosta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Puhelin on saapumassa Iso-Britannian markkinoille aivan lähiaikoina ja syyskuun aikana saatavuuden pitäisi laajentua myös muille markkinoille. Tulevasta hinnoittelusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta B3310:n odotetaan asettuvan melko edulliseen hintaluokkaan.
Muutama päivää sitten kerroimme myös Samsungin tulevasta B7330 OmniaPRO -puhelimesta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.