Tulevan Windows Mobile 7:n uudistuksista lisätietoa julkisuuteen

Markus Lehtiniitty
30. elokuuta, 2009 21:11

Vaikka ainuttakaan Microsoftin Windows Mobilen 6.5-versiollakaan varustettua puhelinta ei vielä ole markkinoilla, ovat huhut kääntymässä pikku hiljaa jo enemmän ja enemmän joskus ensi vuoden loppupuolella tulossa olevaan Windows Mobile 7:ään.
Nyt pocketnow.com-sivusto on tuonut julkisuuteen uusia tietoja Windows Mobile 7:n tulevista uudistuksista perustaen tietonsa haltuunsa saamiin dokumentteihin. Sivuston mukaan dokumentit olivat varsin teknisiä, joka heijastuu myös käsiteltyihin uudistuksiin.
Alle on listattu muutamia Windows Mobile 7:n uudistuksia:

Lisää uudistuksia löytyy listattuna pocketnow.comin artikkelista.
Jo aiemmin pocketnow.com on kertonut muun muassa laskinsovelluksen kokevan uudistuksen ja vähintään Windows Media Playerin 10-version tulevan mukana Windows Mobile 7:ssä. Lisäksi Windows Mobile 7:n pitäisi tukea myös widget-pikkusovelluksia, joita voisi kehittää muun muassa HTML-, CSS-, JavaScript- ja Silverlight-tekniikoin.
Aiemmin olemme kertoneet, että Microsoft aikoo pitää Windows Mobile 7:n saavuttua myös Windows Mobile 6.5:n markkinoilla ja siirtyä kahden kärjen strategiaan mobiilikäyttöjärjestelmissä. Windows Mobile 6.5:llä kilpailtaisiin lähinnä edullisten Android-puhelinten kanssa ja Windows Mobile 7:llä puolestaan kehittyneempien puhelinten, kuten Applen iPhone, kanssa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.