Toshiban TG01-superpuhelin päivittyy Windows Mobile 6.5:een

Markus Lehtiniitty
5. syyskuuta, 2009 13:58

Puhelinvalmistajana hieman vähemmän tunnetun Toshiban TG01-superpuhelin saa päivityksen Microsoftin uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään. Asiasta on kertonut muun muassa ShlashGear.
Toshiban mukaan vanhoille TG01-puhelimille tulee saataville päivitys uuteen käyttöjärjestelmäversioon ja uudet TG01:t tullaan puolestaan toimittamaan jo esiasennetulla Windows Mbbile 6.5:llä. Päivitys ja uudella versiolla varustetut puhelimet saapuvat heti 6. lokakuuta, jolloin Microsoft on ensimmäisiä uusia Windows phone -puhelimia lupaillut.
Windows Mobile 6.5:n tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat paremmin sormikosketukseen soveltuva käyttöliittymä, Windows Marketplace for Mobile -ohjelmistokauppa sekä muun muassa huomattavasti uudistunut Internet Explorer Mobile -selain.
Toshiba TG01:stä löytyy suuri, kooltaan 4,1 tuuman, kosketusnäyttö WVGA-tarkkuudella (480x800 pikseliä). TG01:n näyttö on kooltaan vähintäänkin yksi suurimpia puhelimissa nähtyjä. Paksuutta TG01:llä on vain 9,9 millimetriä ja puhelin onkin ohuin markkinoilla oleva Windows Mobile puhelin.
Poikkeavaa TG01:ssä on myös sen sisältämä yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivä Qualcommin Snapdragon-prosessori. Muut ominaisuudet ovat tyypillisempiä ja pitävät sisällään muun muassa 3,2 megapikselin kameran, GPS-paikannuksen, microSD-muistikorttipaikan sekä 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.