Spotifyn mobiilisovellus vihdoin saataville iPhonelle ja Androidille

Markus Lehtiniitty
7. syyskuuta, 2009 12:04

Paljon hehkutetun ja varsin suositunkin Spotify-musiikkipalvelun mobiilisovellus on vihdoin saapunut Applen iPhonelle ja iPod touchille App Storen sekä Android-käyttöjärjestelmälle Android Marketin kautta. Spotify-sovellus mahdollistaa musiikin suoratoiston puhelin- tai WLAN-verkon yli.
Spotifyn mobiilisovelluksen käyttö vaatii Spotify Premium -tilauksen, jonka hinta on 9,99 euroa kuukaudessa. Sovelluksella on mahdollista kuunnella koko Spotifyn sisältöä. Tietokoneversiosta poiketen soittolistoja voi myös tallentaa puhelimeen käytettäväksi offline-tilassa.
Lisäksi mobiili-Spotifyn listattuihin ominaisuuksiin kuuluvat:

Viime viikolla kerroimme Applen hyväksyneen Spotify-sovelluksen App Store -sovelluskauppaansa noin kuukauden kestäneen arviointiprosessinsa päätteeksi. Sovelluksen hyväksyminen oli jopa pienoinen yllätys, sillä Applen odotettiin hylkäävän sen suojellakseen omaa iTunes Storeaan.
Mobiilisovelluksillaan Spotify yrittää houkutella lisää maksavia asiakkaita, sillä niiden käyttö vaatii aina maksullisen version tilaamista, kun tietokoneversion kautta musiikkia on voinut kuunnella myös mainosten kera ilman maksua.
Jatkossa Spotifyn odotetaan tulevan saataville myös esimerkiksi Nokian älypuhelimissa käytettävälle Symbian S60 -alustalle, mutta virallisesti Spotify ei ole tästä vielä kertonut.
PÄIVITYS: Android-versio ei toistaiseksi ole saatavilla Suomessa

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.