Oletko Cityman 2009? Osallistu Nokian hauskaan kilpailuun

Markus Lehtiniitty
8. syyskuuta, 2009 12:46

Reilu kuukausi sitten kerroimme Nokian hieman erikoisemmasta markkinointitempauksesta, jossa muutamille valituille henkilöille oli lähetetty Nokia Cityman AntiTheft Device -niminen lisälaite Nokian N97:lle. Laitteen tarkoituksena oli naamioida N97 vanhaksi Cityman-puhelimeksi.
Nyt Nokia jatkaa samalla linjalla ja on julkistanut Cityman 2009 -kilpailun.
Kilpailuun osallistumiseksi tulee ottaa itsestään kuva Cityman AntiTheft Devicen kanssa - 80-luvun tyyliä edustavasta kuvasta saa lisäpisteitä. Koska aito Cityman AntiTheft Device löytyy vain harvoilta, voi kilpailuun osallistua myös paperista kootulla versiolla, jollaisen osat voi tulostaa täältä (varoitus: PDF, koko 6,65 megatavua).
Otettu kuva tulee ladata Ovi Share -palvelun Nokia Cityman Competition -albumiin. Aikaa kuvien lähettämiselle on 5. lokakuuta 2009 asti. Nokialaiset valitsevat tämän jälkeen mielestään 10 parasta kuvaa, jonka jälkeen Nseries-blogin kävijät pääsevät kahden viikon ajan äänestämään voittajaa.
Kilpailun palkintona on Cityman 2009 -tittelin lisäksi myös joko Nokia N900 tai Nokia N97 mini oman valinnan mukaan. Voittaja tullaan julkistamaan Nseries-blogissa ja häneen tullaan ottamana yhteyttä Ovi Mailin kautta.
Nokia N97:lle on saatavilla myös Cityman-puhelimen näyttöä ja näppäimistöä imitoiva sovellus, jonka pääsee lataamaan tästä (varoitus: suora linkki SIS-tiedostoon).
Kilpailusta on kerrottu Nokian Nseries-blogissa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.