HTC:n Herolle odotettu nopeuttava päivitys

Markus Lehtiniitty
16. syyskuuta, 2009 20:16

HTC:n Hero-puhelimelle on tullut saataville odotettu puhelimen toimintaa huomattavasti nopeuttava päivitys, josta olemme kertoneet jo aiemminkin.
Päivitys on ollut jo jonkin aikaa saatavilla epävirallisina versioina ja erilaisin virityksin, mutta nyt HTC:n sivuille on tullut saataville virallinen päivityspaketti yleiselle eurooppalaisella ohjelmistoversiolla varustetuille puhelimille. Suomen kieltähän Herosta ei vielä löydy eikä tämä uusi päivityskään sen tukea mukanaan tuo.
Erityisesti uusi päivitys nopeuttaa toimintaa vaihdettaessa eri kotinäyttötilojen välillä. Lisäksi samalla on tehty myös yleisempiä nopeusparannuksia ja myös kameraan kerrotaan lisätyn kosketustarkennustoiminto.
ROM-päivitys on ladattavissa HTC Heron Euroopan tukisivuilta. Uusi päivitys on versionumeroltaan 2.73.405.5.
HTC:n Herosta löytyy Googlen Android-käyttöjärjestelmä, jonka päälle HTC on rakentanut oman Sense-käyttöliittymänsä. Puhelinta on yleisesti kiitelty, ja onpa se käynyt meidänkin testattavana, mutta toimintanopeutta on yleisesti pidetty laitteen heikkona kohtana. Tuoreen päivityksen myötä tilanteen pitäisi tältä osin siis korjautua.
Suomalaisista operaattoreista Saunalahti kauppaa Heroa Suomessa 504 euron hintaan. Saunalahti on panostanut puhelimen markkinointiin varsin näyttävästi ja on esimerkiksi verkkosivustonsa etusivulla promonnut sitä "Tulevaisuus on tässä" -lausahduksen kera. Heron tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhdeydet sekä GPS-paikannus.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.