HTC:n tuleva Leo-huippupuhelin videolla monikosketuksen kera

Markus Lehtiniitty
17. syyskuuta, 2009 13:34

HTC:n tulevasta Leo-kehitysnimellisestä Windows Mobile 6.5 -huippupuhelimesta on jälleen kerran tarjolla lisätietoa - tällä kertaa lähinnä laitteen kosketusnäytön monikosketutukea esittelevän videon muodossa.
Kerroimme Leosta viimeksi pari päivää sitten ensimmäisten live-kuvien vuodettua julkisuuteen. Leon ominaisuuksien ehdoton kohokohtahan on sen huikea 4,3 tuuman WVGA-tarkkuuden (480x800 pikseliä) kosketusnäyttö. Uusien tietojen valossa näyttö on toteutettu kapasitiivisella tekniikalla ja mukana on myös monikosketustuki. Leon näyttö vaikuttaisikin olevan nykymittapuulla hyvin lähellä täydellisyyttä.
Toinen Leon vahvuus on sen yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, jonka myötä Leo on HTC:n aiempia Windows Mobile -puhelimia tehokkaampi. ROM-muistia Leosta löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 320 megatavua. Leon muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden tai kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kaksois-LED-kuvausvalo, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus sekä microSD-muistikorttipaikka.
Viime aikoina kasvaneiden huhujen myötä Leon julkistuksen voisi olettaa olevan jo melko lähellä. Aiemmat tiedot ovat kertoneet HTC:n vain aikovan julkistaa Leon vielä tämän vuoden puolella.
Leosta odotetaan HTC:n Windows Mobile -puhelinmalliston uutta lippulaivaa. Se saattaa saada mallinimekseen Touch Pro3, vaikka QWERTY-täysnäppäimistöä ei Leosta aiemmista Touch Pro -puhelimista poiketen löydykään.
Alta löytyy pocketpt.net-sivuston video, jolla esitellään Leon monikosketusominaisuuksia ja -eleitä kuvan katselutilassa:

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.