Sony Ericssonilta liikeohjatut kuulokkeet

Markus Lehtiniitty
21. syyskuuta, 2009 15:57

Sony Ericsson julkisti odotetusti tänään maailman ensimmäiset liikeohjatut kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet tunnetaan MH907-nimellä. Aiemmin Sony Ericsson on kertonut tämänpäiväisen julkistuksensa tulevan muuttamaan musiikin kuuntelutavan pysyvästi.
Sony Ericssonin mukaan kuulokkeet mahdollistavat musiikin kuuntelun ja puheluihin vastaamiseen koskematta yhteenkään näppäimeen. MH907-kuulokkeet käynnistävät musiikin, kun napit pannaan korviin ja keskeyttää sen, kun toinen napeista otetaan korvasta. Musiikki jatkuu, kun nappi pannaan takaisin korvaan. Myös puheluun vastaaminen toimii vastaavalla tavalla.
Sony Ericssonin SensMe Control -teknologia vastaa puheluihin ilman ainuttakaan napinpainallusta ja Clear Audio -kokemuksella käyttäjät voivat Sony Ericssonin mukaan liikkuessaankin nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.
Uudet MH907-kuulokkeet toimivat useimpien fast port -liitännällä varustettujen Sony Ericssonin puhelinten kanssa. Painoa niillä on vain 25,32 grammaa ja ne tulevat saatavilla kahtena värivaihtoehtona, Titan Chrome ja Yellow/White, vuoden 2009 neljännellä neljänneksellä.
Mobile-review-sivusto on jo julkaissut myös Gandalf-kehitysnimellä tunnetuista kuulokkeista melko kattavan testiartikkelin englanninkielellä.
Lisäksi Sony Ericsson on yhteistyössä kansainvälisesti tunnetun animoijan Kristofer Strömin kanssa luonut alta löytyvän MH-907-kuulokkeista kertovan mainosvideon:

Lisätietoa uusista kuulokkeista löytyy Sony Ericssonin erikoissivuilta sonyericsson.com/putyourearsincontrol.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.