Sony Ericssonin julkistamattomasta XPERIA X3 -Android-puhelimesta paljon uusia kuvia

Markus Lehtiniitty
21. syyskuuta, 2009 18:39

Sony Ericssonin tulevasta, vielä julkistamattomasta Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta XPERIA X3 -älypuhelimesta on jälleen saatu lisää tietoa julkisuuteen. Uusia kuvia on nyt tarjolla yhteensä kolmesta eri lähteestä.
SE-NSE Forums -keskustelupalstan ketjuun ladattiin muutamia kuvia mustasta väriversiosta, joita on esitellyt muun muassa Engadget-sivusto. 3DEXPORT-sivusto puolestaan tarjoilee kattavan kattauksen renderöityjä 3D-mallikuvia sekä mustasta että valkoisesta väriversiosta. Lisäksi Mobile-NOVA-sivusto on vielä saanut käsiinsä valkoisen väriversion ja esitellyt sitä muutamien live-kuvien muodossa.
Pitkän hiljaisuuden jälkeen XPERIA X3 on siis jälleen pompannut todellisella voimalla julkisuuteen. Tästä voisi päätellä julkistuksen jo lähestyvän. Viimeksi olemme kertoneet huhuista, että XPERIA X3 olisi tulossa markkinoille jo tammikuussa 2010. Sen pitäessä paikkaansa, voisi julkistuksen aika olla jo myös hyvin pian.
XPERIA X3 tulee olemaan Sony Ericssonin ensimmäinen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Tärkeimmät X3:n tekniset tiedot ovat vuotaneet julkisuuteen Expansys-verkkokaupan kautta jo aikaa sitten.
XPERIA X3:sta tulee löytymään Androidin tuore 1.6/Donut-versio. Lisäksi ominaisuuksien ehdottomat huippukohdat ovat neljän tuuman WVGA-tarkkuuden kosketusnäyttö, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivä Snapdragon-prosessori. Monista aiemmista Android-puhelimimista löytyy Qualcommin aiemman sukupolven 528 megahertsinen prosessori, joten tehoa XPERIA X3:sta pitäisi löytyä varsin mukavasti.
Jo aiemminkin julkisuudessa on ollut myös Sony Ericssonin Androidin päälle rakentama oma käyttöliittymätoteutus, josta on näkyvissä viitteitä myös uusissa kuvissa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.